Är du den vi söker?

LEDIG TJÄNST

Verksamhetsutvecklare

Regionalkansliet
Naturskyddsföreningen i Norrbottens län  

Är du en lösningsorienterad person? Vill du arbeta i en ideell organisation som påverkar hur vår natur ska bevaras och nyttjas tillsammans med engagerade kollegor och medlemmar? Som verksamhetsutvecklare har du ett omväxlande och lärorikt arbete som innebär många kontakter. 


 • Om tjänsten

I jobbet som verksamhetsutvecklare är det våra kretsar och intressegrupper som du samverkar med och bidrar till verksamheternas utveckling likaså bidra till olika aktioner, insatser och projekt samt att bistå årligen i verksamhetsplanering och budgetarbetet. 

Din uppgift blir också att utveckla verksamheten genom att inventera utbildningsbehov, sammanställa kunskapsbehov och genomföra utbildningar kopplade till behoven. 

I utvecklingsarbetet ingår att bevaka, besvara och uppdatera sociala medier såsom hemsidor, Facebook, Instagram samt också hantera fortlöpande kansliadministration där svara på e-post är en viktig del.  

Arbetet innebär många kontakter internt inom Naturskyddsföreningen organisation; styrelsen för Länsförbundet, kretsar, andra länsförbund, kanslier, medlemmar och andra intressegrupper likaväl externa personer och verksamheter. Det är viktigt att du är trygg i att driva och samarbeta i olika grupper. Du trivs i en utåtriktad kommunikativ och operativ verksamhetsroll. Om du är intresserad kan du delta i olika utvecklingsuppdrag parallellt med dina vanliga arbetsuppgifter.  

Du planerar din egen arbetsdag och arbetar både självständigt och tillsammans med olika engagerade personer i vår verksamhet. Vi arbetar i hög grad virtuellt genom bland annat Teams. Du har flexibel arbetstid där evenemang, insatser och utbildningar kan vara förlagda på kvällstid och helger.  Din placering är där du bor. Arbetet sker hemifrån.  

Vi ser gärna att du bor i Norrbotten.  


 • Om dig 

För att göra ett bra jobb och trivas med oss på Länsförbundet Norrbotten behöver du vara lyhörd, kommunikativ, tänka nytt, drivande och ta ansvar. Du ska också leva upp till och ställa dig bakom Naturskyddsföreningens syften med verksamheten: 

”Syftet med Naturskyddsföreningens verksamhet är att rädda naturens liv, främja människors hälsa och verka för global solidaritet. Dessa syften nås genom att olika strategier: att väcka och underhålla kärleken till naturen, stärka den gröna konsumentmakten och att arbeta med politisk påverkan.”  

I det här jobbet ska du: 

 • Vara utvecklingsinriktad och ha ett helhetsperspektiv 
 • Ha god problemlösningsförmåga 
 • Ha god samarbetsförmåga 
 • Vara flexibel och öppen för förändringar 
 • Ha mycket god kommunikationsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift 

Du ska även ha: 

 • Relevant utbildning gärna inom biologi och/eller kommunikation. 

Det är önskvärt att du har:

 • aktuell erfarenhet av ideell verksamhet
 • erfarenhet av att driva egna ideella projekt med budget och ekonomiskt ansvar 

 • Bra att veta

Anställningen är tills vidare och kan inledas med provanställning i sex månader. Arbetsgivare är Naturskyddsföreningen i Norrbottens länsförbund. Din närmaste chef är vår ordförande och du rapporterar till styrelsen. Tjänsten är 100%. Kollektivavtal enligt Arbetsgivaralliansen tillämpas. Tillträde snarast.  

Naturskyddsföreningen vill vara en inkluderande folkrörelse som speglar samhället och vi vill att det ska genomsyra hela vår verksamhet. Vi vill vara en arbetsplats som är attraktiv för alla, eftersom vi tror att en variation av perspektiv, erfarenheter och bakgrund gör oss ännu starkare. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.   

När du ansöker bifogar du ditt CV och ett kort personligt brev där du motiverar ditt intresse för naturen och att arbeta i en ideell intresseorganisation, Naturskyddsföreningen.   

Sista ansökningsdag är 2023.12.09
Mejla ansökan till
: kansli.norrbotten@naturskyddsforeningen.se
Märk mejlet: ”Ansökan verksamhetsutvecklare” 

Har du några frågor får du gärna kontakta: 

 • Björn Lundquist 076-849 13 22 för frågor om tjänsten
 • Annsofi Lehman 070-341 33 33 för frågor om rekryteringsprocessen.  

 

Om Naturskyddsföreningen    

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation och en folkrörelse som sedan 1909 står upp för naturen. Vi sprider kunskap, bildar opinion och påverkar beslutsfattare – lokalt, nationellt och globalt. Klimat, skog, jordbruk, miljögifter, vatten, hav och hållbar konsumtion är våra viktigaste arbetsområden. Bra Miljöval är vår miljömärkning och Sveriges Natur vår medlemstidning. Tillsammans har vi kraft att förändra.  

 

Var med och värna vår Natur! 

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.